Over ons

Vanuit mijn passie voor bomen ben ik in 2007 gestart met mijn bedrijf “Koen Martens Boomverzorging”. Ik behaalde mijn diploma van Boomverzorger na het volgen van een tweejarige opleiding. In oktober 2012 heb mijn certificaat behaald van "European Tree worker". Mijn bedrijf bevindt zich in het hartje van de Kempen te Geel, in de provincie Antwerpen.
Mijn bedrijf staat garant voor deskundig werk in en rond bomen. Deze werken zijn zeer gevarieerd. De meest voorkomende werkzaamheden zijn:inkorten van bomen en demonteren van bomen, alle vellingen, hakselen van takken, interventies voor en na een storm, verankeren van takken en boomkruinen, klieven en zagen van brandhout, beschermen van bomen, planten en verplanten, weghalen van boomstronken, advisering, waardebepaling, standplaatsverbetering,...
Bij het uitvoeren van deze werken heb ik steeds oog voor de boom, de omgeving, de klant en het milieu. Om zoveel mogelijk rekening te houden met het milieu, gebruik ik enkel biologisch afbreekbare kettingolie, milieuvriendelijke tweetaktbenzine en kleine compacte machines.

 

Locatie

België

Velveken 52a
2440 Geel

 

Contact

Bel ons op+32496938400

 

Certified European Treeworker

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.