Bomen verwerken

Afhankelijk van de wensen van de klant zijn er verschillende verwerkingsprocessen mogelijk met het stamhout, de takken en de stronk.

Brandhout

Voor het verwerken van het brandhout beschik ik over compacte houtklievers. Op deze manier kan het hout ter plaatse gekliefd worden. Indien gewenst, kan het hout ook gestapeld worden.

Stronken frezen

Indien nodig kan de stronk weggehaald worden. Dit kan door de stronk ter plaatse stuk te frezen of door zowel de stronk als de wortels te verwijderen met een kleine of grote graafkraan. De grote van de machines die ingezet worden, zijn afhankelijk van de plaats waar de stronk gelegen is en wat de wensen van de klant zijn.

Takafval

Het groenafval kan gehakseld worden waardoor er hakselhout ontstaat. Dit hakselhout kan gebruikt worden als bodembedekking of indien gewenst kan alles afgevoerd worden. Afhankelijk van de toegankelijkheid en de situatie kan er een kleine of grote hakselaar ingezet worden.

Takkenwal

Indien gewenst kan er met het takkenafval een takkenwal gemaakt worden. De takkenwal zelf is een ideale leef- en broedplaats voor kleine vogels, egels, heel wat insecten en ook voor een heleboel zwammen.

 

Locatie

Belgiƫ

Velveken 52a
2440 Geel

 

Contact

Bel ons op+32496938400

 

Certified European Treeworker

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.